Začinska mješavina Herbes de provence

OPIS

“Herbes de Provence” (Hrv. Provansalsko bilje) začinska je mješavina koja dolazi iz regije u Francuskoj poznatoj kao Provansa. Jedna je od najpopularnijih začinskih mješavina koja se koristi dugi niz godina. Odlikuje ugodnom aromom, kao i visokim kulinarskim i zdravstvenim vrijednostima. Svaki sastojak provansalskog bilja ističe se svojim jedinstvenim kvalitetama, a zajedno čine simfoniju okusa.

AROMA

Miris aromatičan s laganom notom vlasca, okus blago papren zbog čubra koji se u nekim slučajevima koristi kao zamjena za papar.

KORISTI SE

u juhama, umacima, svježem siru, jajima. Također je čest začin za razne vrste mesa, uključujući pečenja, mljeveno meso i jela s roštilja i sl.

PREPORUKA ZA UPOTREBU

Kod pripreme juha, variva i ostalih kuhanih jela s dužom pripremom preporučujemo dodati pri kraju kuhanja jer se dugim kuhanjem gubi aroma, a kod pečenja prilikom posluživanja.

INFORMACIJE

Opis artikla je informativnog karaktera, zbog mogućeg sadržaja alergena i nuspojava prije konzumiranja posavjetovati se s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci.

Neto masa proizvoda u staklenki pluto 170ml iznosi 25g.

Sastav: Čubar, Origano, Timijan, Bosiljak, Ljupčac, Vlasac, Peršin, Mažuran

100% prirodni proizvod: Bez poboljšivača okusa, aditiva, umjetnih bojila i ostalih umjetnih dodataka.

Besplatna dostava iznad 65€
Dostava u roku 48h
Besplatno preuzimanje u poslovnici
Shopping Cart
Scroll to Top