DOSTAVA

Cjenik dostave i rok isporuke

Cijena dostave ovisi o ukupnom iznosu košarice. Troškove dostave računamo prema sljedećim kategorijama:

  • Kategorija 1 – Ako je ukupan iznos košarice do 25€, cijena dostave iznosi 5,50€
  • Kategorija 2 – Ako je ukupan iznos košarice iznad 25€, a ispod 65€, cijena dostave iznosi 3,50€
  • Kategorija 3 – Ako ukupan iznos košarice prelazi 65€, troškovi dostave se ne naplaćuju (0€)

Trošak dostave obračunava se nakon dodavanja proizvoda u košaricu.

Nakon potvrde narudžbe plaćanja prilikom preuzimanja (pouzećem) ili vidljive uplate OPG Pannonicum obvezuje se u roku 1 radnog dana (24 sata), odnosno u roku koji je naznačen na ponudi po kojoj ste izvršili plaćanje, isporučiti na dostavu sve naručene i plaćene proizvode. Roba neće biti poslana ako uplata nije vidljiva na našem žiro računu računu, osim ako se radi o narudžbi u kojoj je odabrano plaćanje pouzećem.

Ukoliko OPG Pannonicum iz nekog razloga nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode, pravovremeno će kontaktirati kupca i ovisno o njegovoj želji dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje narudžbe.

U slučaju da zbog nepredviđenih razloga (više sile ili slično) prodavatelj ne bude u mogućnosti isporučiti plaćene proizvode, OPG Pannonicum se obvezuje kupcu izvršiti povrat uplaćenih sredstava u roku 2 radna dana.

Dostava se obavlja svakim radnim danom te se kupljena roba na željenu adresu za područje kopnene Hrvatske izvršava u roku 2 radna dana, dok se dostava na otoke koji nisu mostom povezani s kopnom vrši 2-3 puta tjedno ovisno o kurirskoj službi za dostavu.

Osobno preuzimanje na OPG-u

Osobno preuzimanje robe je moguće direktno na OPG Pannonicum na adresi Vinkovačka 117, 32270 Županja. Ovaj način preuzimanja je besplatan.

GLS dostavna služba Hrvatska

Paket se šalje GLS dostavnom službom i djelatnici ga dostavljaju do vaših vrata. Ovo je najsigurniji i najbrži način dostave. Cijena dostave računa se prema gore navedenim kategorijama. Roba poslana GLS dostavnom službom obično stiže unutar 48 sati nakon slanja, a u većini slučajeva unutar 24 sata. Subota i nedjelja nisu uključene. Kada Vam robu pošaljemo obavijestit ćemo Vas e-mail porukom i od tada se računa vrijeme dostave GLS dostavne službe. U slučaju dostave na otoke koji nisu povezani mostom s kopnom, rokovi dostave su duži i variraju od 4 do 10 dana.

Dostava izvan EU

Dostava poštom je moguća za neke druge destinacije izvan EU, no cijena dostave varira i potrebno nas je kontaktirati putem e-maila kako biste saznali cijenu dostave. Za pakete poslane van EU ne odgovaramo, niti je moguća nadoknada eventualne štete.

Shopping Cart
Scroll to Top