UVJETI KUPNJE

Uvjeti kupnje

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene na pannonicum.com web stranicama. U navedenoj internet trgovini, OPG Pannonicum se nalazi u ulozi prodavatelja, a kupac je svaki posjetitelj internet trgovine koji putem elektronskog formulara naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i proslijedi ih prodavatelju.

 

Naručivanjem proizvoda s pannonicum.com kupac prihvaća trenutno važeće uvjete kupnje koji su navedeni u nastavku. pannonicum.com zadržava pravo promjene uvjeta kupnje i ne odgovara za gramatičke i ostale greške koje se mogu javiti u opisu proizvoda.

 

OPG Pannonicum zadržava pravo promjena cijena navedenih u službenim ponudama, u odnosu na webshop, ukoliko je u međuvremenu došlo do promjene cijene proizvoda.

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, skrećemo Vam pozornost da maloljetne i potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, te to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

 

Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem webshop-a. Ako nekog od proizvoda trenutno nema na skladištu, kupca ćemo o tome pravodobno obavijestiti putem e-maila kojeg je naveo prilikom naručivanja proizvoda.

 

Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom naručivanja snosi kupac tj. korisnik.

 

Ukoliko niste suglasni sa uvjetima bilo u cijelosti ili djelomično, molimo da nas o tome obavijestite pismenim putem prije potvrde narudžbe na e-mail adresu info@pannonicum.com.

 

Zaštita privatnosti

OPG Pannonicum obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

 

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

 

Svi djelatnici OPG Pannonicum kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

OPG Pannonicum sa sjedištem u Županji vlasnik je internet stranice pannonicum.com. Korištenjem ove internet stanice korisnik se slaže da je u potpunosti upoznat i suglasan s uvjetima navedenim na ovoj stranici kao i s uvjetima na stranici Zaštita osobnih podataka. Ukoliko se korisnik s uvjetima na slaže, ne bi trebao koristiti web stranice.

 

Zaštita osobnih podataka

Sve o zaštiti osobnih podataka možete pronaći na našoj posebnoj stranici posvećenoj tome – Pravila privatnosti.

 

Izjava o sigurnosti

OPG Pannonicum obvezuje se primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

Shopping Cart
Scroll to Top